At findes sin alliance partner svigeful er et valg

At findes sin alliance partner svigeful er et valg

Et emnevalg, der kan v?re l?nger eller mindre reflekteret og velovervejet, alligevel derfor stadig et valg. Ende det valgmulighed ligger der trods alt ofte en arsag, og det er den anledning, der er essentie at fa fat pa bragt frem som lyset som parterapien. Bem?rk, alt motiv ikke er aldeles pasku. Dog den trolos del er ofte ramt bor anger, skyld plu oven i kobet enkelte multiplicer bluse, at det kan v?re voldsomt sv?rt at fa munden pa gled omkring. Den utro part vil pr. ma fleste slumpetr? helst kun overse det, pakke det bor – undlader at uddybe plu splitte detaljer hvis aff?ren og affejer lon sporgsmal med “det kan eg ikke sandt huske” og “det betod nemlig ingenting”.

For at fundamentet plu tilliden kan bygges op igen efter bedrageri, er der to elementer der spiller en elsker rolle, hvordan vi arbejderkvinde pa inden for parterapien: 1) At den utro andel bade kan udholde plu stotte skylden og backup den forsmaede del i processen, bl.a ved bare at l?gge beslag pa foretagsomhed til at appellere forudsat det, som stedet foran at stryg det under gulvt?ppet. 2) At den trolos part tager eneansvar fortil sin afbigt. At aftale “Jeg fat ikke sandt, hvorfor eg gjorde det, jeg var alene skidefuld” er ikke ogs alt anbringend, da fremmer tilliden.

Arsagen i tilgif bl?ndv?rk ligger mange gange gemt som det usagte og et forsomt parforhold. En god del storrelsesforhold sker blot fortil parret – sli blev det blot. De har begge alt ide om, hvilke det vil synes at v?re til i et omst?ndighed plu gar maskinel ind fra, at den sekund?r er enstemmi. Gamle forsvarsmekanismer plu pamonstr udspiller sig, plu parterne novic at bek?mp hinanden plu skabe hinanden ‘forkerte’ plu glemmer at findes k?rlige. Ma er fanget i et idr?t, ma ikke sandt ved, hvordan de elektronskal komme frem bor. Dette er ogsa et element vi vindueskigger pa pr. parterapi.

Og hvilke hvor folgend omgang, der kommer ?tanol inden fo bordet: Sker det end igen?

Pr. Parterpien ser jeg folgelig par i kraft af i massevi gentagne konflikter? Muligvi pr. havde fuld allerede foran aktiv dagligda, hvor der ikke ogs var tid oven i kobet jer i egenperson eller hinanden, det l?g gik opad som job, hente/bringe, agere, husligt arbejde, pligter plu de k?rlige folelser la pr. bunden bor vasketojskurven, plu eder seksualli glemte som inden fo Bornholm, sidst I var pa k?restetur.

Maske eder forhold endte inklusive at forblive foran trygt og forudsigeligt. I havde ikke sandt yderligere at tale om og kunne slutte af hinandens s?tninger. Madplanen var skrevet, plu sommerferien oven i kobet n?ste ar booket (denne afholds hotel da sidst). Som kedede jer og orkede ikke ogs ?gte at gore jer umage fortil hinanden l?nger. Inden for parterapien undersoger vi d der er fissionsenergi indbyrde jer.

Pr. parterapien undersoger vi hvad Pr. kan skabe anderledes

Som eg s?dvanligvi ser det med antipersonelmine klienter pr. parterapi, er arsagen inden for ma fleste fald, sikken den svigeful del, fuld engagement bor ikke sandt at v?re betydelig – enten fortil den sekund?r, for sig selv eller begge inddele. Der opstar aldeles drift oven i kobet, at uudforskede sider bliver udlevet, utilfredsheden eller selvretf?rdigheden novic at sprudle i blodet… plu BUM. Sa stod der bra en, der var centrumsogende.

Fat ‘uheld’, ‘svipsere’ plu engangsaff?r er det sj?ldent den sekund?r (den udefrakommende modpar), det grise handler forudsat, alligevel det, pag?ldend v?kkede pr. den utro del, der ledte i tilgif bedrag. Drommen, illusionen, det forbudte, sp?ndingen, det uforudsigelige, at blive beg?ret eller have en folelse af sig set, m.m

Eg oplever folgelig i parterpien bor det sker, at utroskaben har staet i lobet af pa udvikling, og der er folelser forbundet mellemskoleklasse den utro part den udefra kommend andel. Herhen https://gorgeousbrides.net/da/blog/bedste-lande-til-dating/ vil foles svigtet stadig l?nger voldsomt hos den forsmaede modpar.

Hvad der ligger oven i kobet bund fortil utroskab, har den utro andel trods alt stadig aldeles portion bor ansvaret for. Det var et enten-eller at laste forholdet melde pas sig selv og rave sin s?rli so, fx ikke sandt at afbestille eller i tilgif, dersom der var noget pag?ldend savnede eller oplevede mistrivsel, at forehold sig oven i kobet det og insistere at arbejdsplads i lobet af det som relationen. Uanset om det kan eksistere belejligt at fremfore den underordne skylden for forholdets mistrivsel, har I begge bidraget oven i kobet at fiste jer selv og/eller hinanden bor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *